Viber od sada moguć i na Nokia telefonima srednje klase

 
  • 3

Viber i Nokia omogućili su da aplikacija bude dostupna Asha modele Asha 308, Asha 310 i Asha 311, na kojima se se može koristiti preko Wi-Fi ili 3G mreže

Aplikaciju Viber, koju su do sada isključivo mogli da imaju korisnici pametnih telefone, konačno je oistala dostupna i za modele "srednje" klase. Naime, Viber i Nokia omogućili su da aplikacija bude dostupna Asha modele Asha 308, Asha 310 i Asha 311, na kojima se se može koristiti preko Wi-Fi ili 3G mreže.

Korisnicima je na raspolaganju većina Viber funkcija koje ima i smartfon verzija aplikacije, uključujući sinhronizaciju i učitavanje kontakata, razmenu fotografija, smajlija i animacija, kao i slanje poruka i obavljanje internet poziva.

Pored toga, starija verzija aplikacije od sada je dostupna i za modele X3-02, C3-00, Asha 302, Asha 300 i Asha 303. Viber aplikacija, koju u svetu koristi više od 200 miliona ljudi, može se preuzeti preko Nokia Store-a, koja se već nalazi u telefonu.

(Telegraf.rs / Izvor: Mobileworldlive.com)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA