MODERNA PORODICA: IT uređaj za svakoga

 
  • 0

Ulazimo u sezonu praznika, a samim tim i poklanjanja. Imate modernu porodicu i znate da baš svakom treba mali ili veliki gedžet za rad ili zabavu? Evo predloga kako da usrećite svoje najdraže

Automobil za tatu, nove cipele i torba za mamu, bicikl za klince i nov komad nameštaja nekada su predstavljali neophodnost za prosečnu porodicu. Danas ne možete zamisliti modernu porodicu u kojoj svako nema svoj omiljeni IT uređaj. Čak i vreme porodičnog okupljanja nezamislivo je bez telefona, laptopa ili tableta.

Zamislite da želite da odlučite o porodičnom odmoru a da ne možete da pogledate slike hotela ili rezervišete kartu elektronski.

Rešili smo da vas uputimo u pogodnosti uređaja prikladnih za svakog člana porodice, a možda dobijete i ideju šta poklanjati u predstojećoj sezoni praznika.

Moćan poslovni ultrabuk za efikasno poslovanje, elegantnog dizajna, vrhunskog kvaliteta izrade, fenomenalnih performansi, savršene prezentacije kao što je Lenovo IdeaPad Yoga 13 Core i5 3337U – 59377317, savršeni je uređaj za svakog tatu koji dosta vremena provodi na poslovnim sastancima, a kome je potreban lako prenosiv računar vrhunskih performansi i izgleda.

Prelepo urađena mešavina sive i srebrne boje daje ovom uređaju neverovatan izgled. Na poleđini je tačskrin ekran koji omogućava još lakši i interesantniji rad na novom Windows 8 operativnom sistemu.

Laptop dolazi sa već instaliranim Windows 8 operativnim sistemom i sve što treba da uradite su osnovna podešavanja poput korisničkog imena, vremena i datuma. Integrisani SSD hard-disk omogućava podizanje sistema u roku od samo nekoliko sekundi, a baterija vam, pod pretpostavkom prosečnog rada, može izdržati celi radni dan. Ekran od 13,3 inča je vrlo prenosiv i pogodan za korišćenje.

Garmin GPS navigacija Nuvi 3597 LMT EU + SCG Route - 8920 je uređaj koji će svim mamama olakšati svakodnevnu vožnju kroz grad i omogućiti da uvek i svugde stižu tačno na vreme. Ova navigacija sadrži karte cele Evrope i Srbije, kao i besplatno ažuriranje mapa Evrope prilikom promena. EcoRoute funkcija omogućava izbor najekonomičnije rute. Podržava 3D zgrade Evrope i 3D kartu terena za celu Evropu. Takođe, poseduje i bluetooth modul za handsfree telefoniranja, kao i povezivanje s Android i iPhone smartfonima, a najbolje od svega je što sve vreme ukazuje na ograničenje brzine i blizinu sigurnosnih kamera.

Tablet, telefon, televizor - za svakog po nešto

Imate starijeg brata koji je student? Oduševiće ga rimejk poznatog Asus Nexus 7 modela, koji se pojavio prošle godine, sa boljim procesorom, više memorije i boljom grafikom. Ekran od 7 inči sa visokom rezolucijom od 1920 x 1200 piksela omogućava odličan pregled video-klipova, čitanje PDF i ostalih vrsta fajlova, surfovanje internetom... Tablet se proizvodi u crnoj boji, a baterija može da izdrži devet sati aktivnog korišćenja. Najbolje od svega je da ga možete pronaći po izuzetno pristupačnoj ceni, a da kvalitetom i performansama parira mnogo skupljim modelima.

Mini-varijanta fenomenalnog Samsungovog Galaxy S4 modela savršena je za mlađu sestru. Poseduje vrlo mnogo funkcija, a sve to upakovano je u mnogo manje kućište, što ga čini lakšim za korišćenje. Telefon dolazi u dve boje, crnoj i beloj. Ukoliko voli da pretražuje internet, sluša muziku, slika zanimljive trenutke iz svakodnevnog života, ovaj telefon je idealan za nju.

Za bake i deke koji uživaju da svoje slobodno vreme provode ispred televizora gledajući razne filmove i emisije, funkcije smart televizora su komplikovane. Međutim, kvalitet slike u full HD rezoluciji sa LED ekranom od 32 inča, kao na primer Samsung LED TV 32" UE32F5000 Full HD, pružiće im je potpuno novo iskustvo u gledanju televizije. Jednostavno putem USB priključka možete im omogućite i gledanje njihovih omiljenih filmova i serija. Dovoljno je da fleš ubacite u TV uređaj i uživanje može da počne. Cena je izuzetno pristupačna, a tu je i prednost uštede energije uz LED seriju male potrošnje.

Imate porodičnu proslavu i niste sigurni šta pokloniti bliskom rođaku? Evo predloga koji će ga svakako uveseliti. Samsungov foto-aparat ES95 je savršen spoj dizajna i funkcionalnosti. Jako je lagan, ali i moćan, te pravi fotografije superkvaliteta od čak 16,1 Mpix, a moguće je snimati i video-klipove u rezoluciji od 1280 x 720 HQ. Težak je svega 90,3 grama, a sa njim će sve  fotografije sa putovanja koje vaš rođak obožava biti još kvalitetnije i bolje.

(Telegraf.rs)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA