KVALITETNO A POVOLJNO: Kako do najnovijeg mobilnog telefona za samo 1 dinar?

 
  • 12

Neophodan vam je mobilni telefon koji menja više uređaja odjednom, podseća vas na obaveze i sastanke, a pri tom može da sačuva baš sve što vam je potrebno na jednom mestu. Brine vas njegova cena? Dobra vest je da ga sada možete kupiti za samo 1 dinar

Odavno mobilni telefon nije samo uređaj za pozive i slanje sms poruka, već pravi mali računar, dnevnik svih vaših aktivnosti. Srbija, bar po upotrebi pametnih telefona nimalo ne zaostaje za Zapadnom Evropom, iako je relativno malo tržište.

Nekada je pametni mobilni telefon bio statusni simbol a danas neophodan uređaj. Bilo da ga koristite u poslovne svrhe, za efikasniji pregled mejlova i dokumenata, Ili na njemu želite da imate kalendar aktivnosti vaše dece kako ne biste propustili bitnu obavezu, neophodan vam je uređaj sa više mogućnosti.

Zamislite godišnji odmor na koji pored svih potrebnih stvari treba da ponesete kameru, fotoaparat, stativ? Zahvaljujući pametnim telefonima danas sve to možete imati u jednom uređaju.

Moderni telefoni su tanji i lakši, mogu imati prilično trajnu bateriju, video snimke možete praviti u full HD rezoluciji, a fotografije napravljene sa širokougaonim objektivima  gotovo da imaju kvalitet kao da su slikane profi aparatima.

Skuplji modeli imaju specijalne režime koji omogućavaju automatsko isključivanje svih funkcija kada je ekran neaktivan, što dodatno čuva energiju, te ne morate da brinete da će vas vaš uređaj izdati u momentu kada vam je potreban.

Sa memorijom od 8 GB možete sa sobom nositi 40 muzičkih albuma, omiljene filmove, ili čuvati gotovo neograničeni broj fotografija.

Razloga za kupovinu nekog od najnovijih mobilnih telefona je mnogo , a pitate se da li je moguće naći mesto u kućnom budžetu za nabavku jednog takvog aparata?

Savršen način da trošak i ne osetite je da kupite telefon u okviru nekog post paid paketa, a verovali ili ne odličan telefon možete dobiti za samo 1 dinar.

U ponudi operatora mt:s, u okviru Mega Net tarife, za samo 1 dinar dobićete neki od najsavremenijih uređaja čija cena dostiže i nekoliko stotina evra. Pored toga Telekom Srbija, Mega net korisnicima donosi besplatan Mobile TV do kraja 2014. godine sa 33 kanala, među kojima su i popularni sportski i zabavni sadržaji koje nude TV Arena ili TV Pink.

Prilikom gledanja televizije internet se ne naplaćuje, niti se umanjuje količina saobraćaja koja ide uz pretplatu. Koliko god da se trudite nećete uspeti da potrošite 40 GB na surfovanje internetom, mejlove ili na dopisivanje na društvenim mrežama, ali ta količina dovoljna je i za opušteno gledanje dodatnog video sadržaja, pored onog što već nudi mt:s Mobile TV.

Korisnici Mega Net tarife mogu razgovarati 44.000 minuta ili poslati 40.000 poruka, uživati u 40 GB protoka, a sve to na nekom od najnovih uređaja u svetu mobilne telefonije.

(Telegraf.rs)

 

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    25. oktobar 2013 | 21:13

    A sto ne pomenete cenu mega-net paketa???cena:prava sitnica...

  • Mihailo

    25. oktobar 2013 | 23:55

    @Vlada Popust od 50% može iskoristiti samo korisnik koji ne uzima telefon.

  • realno

    25. oktobar 2013 | 23:09

    A to sto tokom ugovorne obaveze preplatite telefon duplo, to nikom nista. Smesno je ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA