DA LI BISTE GA KUPILI? Sat meri koliko vam je života ostalo (VIDEO)

 
  • 5

Za samo 39 dolara sada možete dobiti "Tikker" sat koji meri koliko vam je minuta ostalo na Zemlji. Iako zvuči morbidno, proizvođači ističu da je gedžet napravljen da bi pomogao ljudima da ne gube vreme

Želite li da znate kad ćete umreti? Sada je lansiran "Tikker" sat, koji meri koliko vam je tačno ostalo godina, dana, minuta i sekundi na ovom svetu.

"Tikker" je digitalni ručni sat koji vam pomaže da odredite koliko vam je života preostalo. Pre nego što počnete da ga koristite, ispunjavate upitnik o svojoj zdravstvenoj istoriji, nakon čega od rezultata oduzimate svoje godine i odbrojavanje može da počne.

Zvuči malo morbidno, ali u "Tikkeru" tvrde da im je namera da ukažu korisnicima da je vremena malo, da ga ne gube, već da ga iskoriste na bolji način.

- Nakon dve godine razvoja, "Tikker" je spreman za proizvodnju. Ali potrebna su nam sredstva, koja ćemo potražiti od banaka - kažu u "Tikkeru".

Kampanja je do sada skupila više od pet hiljada dolara, od traženih 25.000 dolara. Svako ko uplati 39 dolara do 1. novembra trebalo bi da dobije "Tikker" do aprila.

Pogledajte video-snimak:
 

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb-BL

    8. oktobar 2013 | 14:53

    Kako sat moze znati kad ce grom, auto, cigla ili bilo sta drugo da udari.. A i da zna meni netreba, nek ga ostave sebi!

  • Su

    8. oktobar 2013 | 15:29

    Koja glupost!

  • ANONIMUS

    8. oktobar 2013 | 19:59

    Meni se ovo svidja, trebalo bi da bude obavezno da svako ima ovakav sat. Mozda bi ljudi manje svog zivota potrosili na mrznju i besmisao. Memento mori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA