Ženska torbica sa Bluetooth zvučnikom (VIDEO)

Kompanija Stelle Audio u saradnji sa dizajnerkom Rebekom Minkof napravila je večernju tašnicu koja u sebi ima ugrađen čitav stereo sistem

  • 1

Ženske večernje torbice često nisu dovoljno velike da se u njih spakuju pametni telefoni novije generacije. Postavlja se pitanje kako su onda u ovu torbicu uspeli da smeste Bluetooth zvučnik.

Kada biste pitali bilo koju ženu na ulici šta ima u torbi, verovatno bi odgovorila "svašta". Ali iako se često kaže kako su ženske torbe "rupa bez dna" u koju stane sve, teško da bi neko mogao da pomisli kako je u jednoj od njih i Bluetooth zvučnik.

Upravo je to uspeo da napravi Stelle Audio u saradnji sa dizajnerkom Rebekom Minkof. U običnu žensku večernju torbicu ugradili su stereo sistem koji se sastoji od zvučnika, napajanja i ugrađenog mikrofona.

Sistem pomoću Bluetootha može da se spoji na bilo koji mobilni telefon i tako vlasnici omogući da pušta muziku, ali i da telefonira.

Zvučnik je skriven u torbici, a postaje vidljiv tek kada se ona otvori. Na njegovoj prednjoj strani nalaze se dugmići za regulisanje jačine zvuka, ali i za primanje, to jest prekidanje poziva.

Stelle Audio Clutch napaja se punjivom litijumskom baterijom koja sa jednim napajanjem može da izdrži do 15 sati rada.

Torbica izgleda veoma elegantno, dolazi u nekoliko boja, košta 399 dolara. Nažalost, u njoj nema prostora ni za ruž za usne, a kamoli mobilni telefon, pa bi vlasnice morale da ponesu još jednu torbu sa sobom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    17. avgust 2013 | 01:03

    Kakva glupost. Telefon na preklop bez ekrana i veliki ko tikva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA