Otključajte vrata stana mobilnim telefonom (VIDEO)

 
  • 3

Uz aplikaciju i uređaj kompanije Kvikset ključevi vam više neće biti potrebni, jer ćete vrata svog doma otvarati uz pomoć vašeg smartfona

Telefon, novčanik i ključevi stvari su koje proveravamo kada napuštamo kuću. Međutim, uz aplikaciju i uređaj kompanije Kvikset zaboravićete na ključeve jer ćete uz pomoć nje vašim smartfonom otključavati vrata vašeg doma.

Telefon ne morate ni da vadite iz džepa ili torbe, već je dovoljno samo da dodirnete bravu koja će prepoznati vaš uređaj i otključati vrata. Kada se korisnik približi snimljenoj lokaciji, kao što su kancelarija ili kuća, dovoljno je prstom dodirnuti bravu i telefon će bežično otključati vrata. Dakle, nije potrebno vaditi telefon iz džepa ili torbe.

Cena paketa iznosi oko 170 evra, a uključuje bravu i dva ključa za slučaj da vam se potroši baterija na pametnom telefonu ili u slučaju da ga izgubite. Brava se nudi u tri boje: satenski nikl, venecijanska bronza i  polirani mesing.

Aktuelni model kompatibilan je samo sa "ajfonom 4s" i "ajfonom 5" i radi na njihovom operativnom sistemu iOS. Ipak, kako su naveli u kompaniji, uveliko se radi na verzijama za Android i Blekberi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bolest

    7. avgust 2013 | 10:44

    Nisi ti bas zdrav,zar ne?

  • Djole

    7. avgust 2013 | 16:08

    Za hakere, nista laksi posao. Ima da obiju ovo za 3min.

  • Vlada

    7. avgust 2013 | 00:53

    Ma iphon nista ne valja hahahahaha a vi sa androidima mozete ovo samo da sanjate hejteri idemo hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA