LETNJE SNIŽENJE U GIGATRONU: Uz omot Frikom sladoleda neverovatni popusti na računare

 
  • 0

Od 15. jula Gigatron prodajni centri odobravaju popust od 10 odsto za sve kupce koji u radnju donesu omot od Frikom sladoleda

Uživajte u letnjim osveženjima Frikoma i ostvarite popust na željeni desktop računar!

Od ponedeljka 15. jula Gigatron počinje novu akciju u saradnji sa kompanijom Frikom 10 odsto niže cene na Gigatron desktop računare ostvariće svako ko donese omot bilo kog Frikom sladoleda.

Na akciji po izuzetno povoljnoj ceni možete pronaći računar za kućnu upotrebu GIGATRON AVATAR 6, koji ima 4gb ram memorije za nesmetan rad na internetu, gledanje filmova i slušanje muzike. Ukoliko tragate za računarom za igranje najnovijih igara, spremnim da se suoči sa najzahtevnijim grafičkim izazovima, tu je za vas GIGATRON INTEL ENERGY 6.

GIGATRON BARRACUDA savršen je za poslovnu upotrebu, dolazi sa legalnim operativnim sistemom koji je odmah spreman za rad. Uz njega po prikazanoj ceni korisnik dobija i monitor Samsung S22B150N. Namenjen je kancelarijskim poslovima: internet, imejl, office aplikacije...

Za više funkcija u jednom računaru, na raspolaganju je Gigatron All-in-One PC - GTR100, namenjen ljubiteljima elegancije, koji cene lakoću korišćenja. Odlika all in one računara je potpuna integracija pc računara u monitor, tako da se računar povezuje samo sa jednim kablom u električnu mrežu.

Popusti se ne mogu sabirati, odnosno za kupovinu jednog Gigatron desktop računara kupac može doneti samo jedan Frikom omot, a maksimalan popust koji se može ostvariti je 10 odsto. Akcija se odnosi na sve vrste plaćanja i traje do 30. septembra.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA