NOVI TOSHIBA LAPTOPOVI: "Satellite C" sa novim dizajnom i pristupačnim cenama! (FOTO)

 
  • 0

Serija "satellite C" dolazi u brojnim i različitim konfiguracijama, uključujući neke modele sa ekranom osetljivim na dodir, veličine 39,6 cm (15,6 inča)

Kompanija "Toshiba Evropa GmbH" predstavila je nove laptop računare serije "satellite C", čiji veliki izbor pristupačnih mobilnih računara sa novim atraktivnim dizajnom zadovoljava potrebe velikog broja korisnika.

Serija "satellite C" dolazi u brojnim i različitim konfiguracijama, uključujući neke modele sa ekranom osetljivim na dodir, veličine 39,6 cm (15,6 inča). Ova nova linija pouzdanih i isplativih laptop računara obavlja sve osnovne svakodnevne računarske zadatke i namenjen je ljudima čiji je osnovni zahtev da imaju pouzdan računar za svakodnevnu upotrebu. Evropska prodaja nove serije "satellite C" počinje u drugom kvartalu 2013. godine.

- Nastavljamo da nudimo kvalitetne, pouzdane i pristupačne laptop računare za svakodnevni rad na računaru ponudom nove serije "satellite C", koja nudi veliku konektivnost i opcione modele sa ekranom osetljivim na dodir - izjavio je Adrijan Vazdar, biznis menadžer kompanije "Toshiba Evropa GmbH", i dodao - posebno smo ponosni na činjenicu da ovi laptop računari imaju iste vrhunske karakteristike dizajna kao ostali deo našeg ovogodišnjeg asortimana.

Nova serija "satellite C" ističe se glatkim zaobljenim ivicama, osvetljenim dugmićem za uključivanje i isključivanje i logotipom smeštenim sa leve strane ispod ekrana. Različiti modeli serije C dolaze u raznim bojama i teksturama, pri čemu modeli C50, C50D, C50t, C50Dt, C70 i C70D imaju teksturisanu mat crnu površinu sa tankim prugama kao novinom.

Modeli C55, C55D i C55t, C75 i C75D nude sjajnu površinu u nekoliko modernih boja i pločastu tastaturu za lako kucanje i navigaciju. Serija "satellite C" biće dostupna u dve veličine ekrana, 39,6 cm (15,6 inča) i 43,9 cm (17,3 inča), sa HD ili HD+ ekranom za verzije od 43,9 cm (17,3 inča), što korisnicima omogućava da uživaju u urađenim aplikacijama, filmovima i video materijalu sa oštrijom slikom nego HD.

INTERAKTIVNI KORISNIČKI DOŽIVLJAJ - NA DODIR

Sa tekturisanim crnim "satellite C50t" ili srebrnim C55t i C55Dt, "Toshiba" takođe nudi ekran osetljiv na dodir pored svog osnovnog asortimana. Sada korisnici mogu da uživaju u interaktivnom korisničkom doživljaju zahvaljujući instaliranom operativnom sistemu Windows 8.

Bez obzira na to da li se skroluje prstima kroz internet stranice i dokumente, dodiruje ili klizi prstom za navigaciju, manuelno "povlače'' dokumenti kada se organizuje ekran ili ,,rastežu'' objekti da bi se bolje videli jednostavnim pokretom prsta, ekran osetljiv na dodir po celoj površini sa ,"touch and swipe'' podrškom za svih deset prstiju čini korišćenje računara intuitivnijim nego ikada ranije.

Svi modeli iz nove serije "satellite C" nude sveobuhvatne performanse za svakodnevne računarske zadatke, od osnovnih poslovnih aplikacija, digitalne komunikacije i pretraživanja interneta, do uživanja u multimedijalnim sadržajima, kao što su snimljeni HD filmovi i onlajn muzika, video materijali i igre, kod kuće i u pokretu.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA