Samsung potvrdio: Uskoro dolazi Galaksi S Advans

  • 0

Samsung je zvanično potvrdio postojanje Galaksija S Advansa, nakon što su informacije o ovom novom telefonu procurele u javnost. Radi se o telefonu koji kombinuje Galaksi S II sa Galaksi Neksusom, barem što se dizajna tiče.

Ovaj uređaj, koji će raditi na Android "Gingerbread" operativnom sistemu, poseduje 4-inčni WVGA Super AMOLED displej, ima dual-kor procesor na 1 GHz, HSPA 14.4 Mbps konekciju, i kameru od pet megapiksela sa autofokusom i LED blicom.

Na prednjoj strani ima kameru od 1.3 megapiksela, a pored uobičajenih funkcija, dobijaće se i brzinometar, svetlosni senzor i žiroskop. Uređaj će se isporučivati sa 8/16 GB interne memorije, i 768 MB RAM-a.

Veličine je 9.69 mm, i teži 120 grama. Koristi standardnu "Li-Ion" baterija sa kapacitetom od 1,500 mAh.

Biće dostupan kupcima u Rusiji već u februaru, a onda će debitovati u Evropi, Africi, Bliskom Istoku, Aziji, Kini i Latinskoj Americi.

Kao i ostali Galaksi S modeli, ovaj telefon se oslana na "tač-viz" interfejs i ima pristup čuvenim Samsungovim "habsima" (muzici, čitaču i igricama), a pored toga i posebnojm Samsungovom "App Store"-u.

Još uvek nema informacija o tome koliko će koštati, ali će to verovatno biti manje od Galaksija S II.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA