ČAMAC SA "PODRUMOM": Zavirite u podmorski pejzaž malom polupodmornicom (FOTO)

Ekološko plovilo razvija 4,9 čvorova, a konstruisano je od 20-milimetarskog akrilnog stakla u svom glavnom odeljku, što omogućava posadi da vidi šta se krije ispod površine vode

  • 0

Kada provesti dan na plaži, na ivici mora ili sa telom u njemu, izgubi nešto od svoje draži (a to je savršeno moguće osobama koje imaju dovoljno novca da na "odmoru" provedu nekoliko meseci, koje su upravo i osobe koje ovo vozilo mogu sebi da priušte), sledeći logični korak je da zaronite ispod talasa: ali na jedan potpuno drugačiji način nego što ste radili do sada.

"Ego" se zove polupodmornica koju je razvila kompanija "Raonhaje"; naime, radi se o čamcu koji ima "podrum" za dve osobe u koji silazite kako biste mogli da uživati u svim podvodnim čarima, a da se ne pokvasite (iako mi volimo da se kvasimo u moru, ovo nam ipak zvuči kao sjajan proizvod).

Ovo plovilo razviju brzinu od 4,9 čvorova sa dovoljno električne energije da se kreće osam sati bez prestanka, a konstruisano je od 20-milimetarskog akrilnog stakla u svom glavnom odeljku, što omogućava posadi da vidi šta se krije ispod površine vode.

Upravljanje je jednostavno: napred, nazad i stop, a "paluba" omogućava ljudima da se na njoj sunčaju ili pecaju. Kompanija tvrdi da je u pitanju potpuno ekološko rešenje.

Ko zna, ako budete imali sreće možda naletite i na neku ajkulu.

Pogledajte našu foto galeriju:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA