Ako usvojite savete iz ove tri knjige, vaš novčanik će vam biti veoma zahvalan

 
 ≫ 
  • 1

Svaka od njih se bazira na različitim veštinama, uverenjima i vrednostima koje je potrebno da steknete kako biste postali bolji u poslu, ali i u privatnom životu

Da li ste asistent? Menadžer društvenih mreža? Pravnik? Lekar? Nije ni važno. Bez obzira na to čime se bavite i do kog stepena usavršavanja ste došli u svojoj karijeri, uvek možete biti bolji. Dok čitate ovaj članak upravo to i pokazujete – želite da radite na sebi.

Zbog toga smo za vas izabrali tri knjige koje treba da pročitate kako bi vaša karijera krenula uzlaznom putanjom. Svaka od njih se bazira na različitim veštinama, uverenjima i vrednostima koje je potrebno da steknete kako biste postali bolji u poslu, ali i u privatnom životu.

One će vas motivisati, inspirisati i pomoći vam da se izborite s ustaljenom poslovnom rutinom koju primenjujete svakog radnog dana.

Zato slobodno vreme iskoristite za opuštanje uz ove knjige i započnite svoj poslovni napredak. Ovo su knjige koje će vaš odnos prema poslu potpuno promeniti.

„Put” Kormaka Makartija

Reč je o romanu koji govori o opstanku oca i sina u opustošenoj i spaljenoj Americi. Sve što oni imaju je pištolj kojim mogu da se brane od životinja i ljudi, odeća koju već nose, kolica hrane koju su usput pronašli i što je najvažnije – imaju jedan drugog.

Ova knjiga nam pokazuje kako ljudski život može biti pravo putešestvije, a samo od nas samih zavisi kojim ćemo putem krenuti i kako ćemo prevazići probleme. Pročitajte ovaj roman, koji pretenduje da postane klasika, i otvorite neke nove vidike.

„Misli i obogati se” Napoleona Hila

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Jedan od najpoznatijih autora motivacionih kjniga Napoleon Hil posvetio je čak 25 godina istraživanju da bi shvatio kako se postaje bogat. Razgovarao je s više od 500 muškaraca i žena svog vremena i saznao tajne njihovog uspeha, koje je pretočio u svoju formulu.

Uz pomoć tih 13 jednostavnih koraka Hilove formule, možete ostvariti svoje ciljeve i promeniti život.

U izdanju koje je dopunio autor Artur R. Pil mogu se pronaći priče o najuspešnijm ljudima na svetu, poput Bila Gejtsa i Stivena Spilberga, a ovaj autor dokazuje da je Hilova teorija postojana uvek, bez obzira na epohu u kojoj se primenjuje.

„Sedam navika uspešnih ljudi” Stivena Kavija

Uz ovu knjigu naučićete kako na najbolji način da rešite lične i profesionalne probleme. Na Kavijev zanimljiv pristup pisanju nećete ostati ravnodušni i vrlo lako ćete pasti na sve njegove anegdote koje su potkrepljene dokazima.

Knjiga će vas inspirisati da krenete krupnim koracima ka životu ispunjenom pravdom, iskrenošću, integritetom i dostojanstvom. Sa svim karakteristikama koje treba da imaju prosvetni radnici, bankari, pravnici, dizajneri, slikari, pisci, programeri, vozači, medicinski radnici, preduzetnici

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Bilo kojim poslom da se bavite, saveti Stivena Kavija su veoma priznati svuda u svetu, a to pokazuje i činjenica da se do ovog romana teško dolazi, jer uglavnom nosi status rasprodatog ubrzo nakon što izdavači odluče da izbace njegovo novo izdanje.

Iako mnogi kao izgovor za nečitanje knjiga navode malo slobodnog vremena koje imaju, jer su prezauzeti poslom, uvek se može pronaći vreme. Da biste došli do poslovnih uspeha potrebno je da svakog trenutka ulažete u sebe, pa i kroz čitanje knjiga koje inspirišu i motivišu na veće uspehe.

Ove tri knjige možete čitati s vremena na vreme, u prevozu do posla, na pauzi, dok čekate u redu… One nisu zahtevno štivo, a daće vam nov podstrek i snagu.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA