KAD IH DOBRO POGLEDATE, ODMAH ĆETE SE UGREJATI: Seksi devojke za kojim je internet odlepio (FOTO)

 
  • 14

Kada vidite kako one izgledaju, neće vam biti dobro, a to se naročito odnosi na muškarce

Kako raste broj korisnika Instagrama, tako raste i broj seksi devojaka koje postaju poznate zahvaljujući ovoj društvenoj mreži. U nastavku vam donosimo deset seksi devojaka koje smo obožavali u 2015. godini, a ukoliko ih do sada niste zapratili, nakon ovog teksta ćete to sigurno uraditi.

GUZA MOJE DEVOJKE: Da li je ovo najluđi srpski nalog na Instagramu?!

Ana Čeri

A photo posted by anacheri (@anacheri) on

Ana Čeri ima 29 godina, iz Kalifornije je, a ona je ujedno i najveće ime kada je fitnes modeling u pitanju. Prati je 4.6 miliona ljudi, a zarađuje 2.4 miliona funti.

Kajla Itsines

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on

24-godišnja Kajla je australijski model i zarađuje novac zahvaljujući svojim vodičima za bikini izgled. Zarađuje 4.9 miliona funti, a najčešće postavlja slike "pre i posle".

Pejdž Hetvej

A photo posted by @paigehathaway on

Pejdž (26) je iz Minesote i njenih 3.2 miliona ljudi na Instagramu joj donose 3.8 miliona funti. Ona propagira suplemente, planove ishrane i drži svoje fitnes kurseve pomoću kojih obećava rezultate nakon 90 dana.

Šantel Zejls

A photo posted by Chantel Zales (@chantelzales) on

Ova mlada devojka (25) je do sada zaradila 3.6 miliona funti. Bavi se modelingom i iz Los Anđelesa je, a do sada se pojavila na naslovnicama magazina "Maxim" i "FHM".

Klaudija Alende

Klaudija (22) je brazilski model i nju prati 2.8 miliona ljudi. Do sada je zaradila 2.1 miliona funti reklamirajući donji veš.

Ebigejl Račford 

Ebigejl (23) je pozirajući za "Playboy" magazin zaradila 2.3 miliona funti. Ona takođe prodaje i svoju garderobu putem interneta.

Lejski Kej Somers

Lejsi ima 24 godine, lični trener je i u svojoj karijeri do sada je zaradila dva miliona funti. Ona takođe promoviše razne suplemente ishrani.

Amanda Li

A photo posted by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

29-godišnja Amanda bavi se i modlingom i fitnesom. Na Instagramu najčešće objavljuje selfije u donjem vešu, a pomoću njih je zaradila 1.9 miliona funti.

Aleksa Braun

Ova 24-godišnja devojka je svoju karijeru započela nakon porođaja, kada je rešila da dokumentuje svoje muke u gubljenju viška kilograma. Do sada je zaradila 1.5 miliona funti i vodi sajt koji nudi fitnes, lajfstajl i modne savete.

Bela Falkoni

A photo posted by Bella Falconi (@bellafalconi) on

Bela ima 28 godina, radi kao životni trener i motivacioni govornik, a takođe je i model. Do sada je zaradila 1.7 miliona funti.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Invi

    2. januar 2016 | 19:31

    Zbog ovakvih isticanja samo seksualnosti i obicne zene su postale izgubljene jer se vise ne propagira porodica kao stub svih vrednosti a zena kao majka koja svojim kulinarskim umecem hrani i vaspitava decu.sad je umece da zensko pokaze grudi i dupe u donjem vesu...tu buducnosti za muskarce nema..

  • smart

    3. januar 2016 | 09:23

    Sta ova vest radi u high tech sekciji?!?

  • liz

    2. januar 2016 | 12:31

    I sta sad...jel treba da popadamo u nesvest?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA