TVIT AP NA AMERIČKI NAČIN: Klinci na Guglu nalaze prazne vile, pa preko Tvitera organizuju žurke (VIDEO)

U poslednjih mesec dana barem tri ovakve žurke su bile organizovane u rejonu San Dijega, u Kaliforniji, na kojima su tinejdžeri naneli značajnu materijalnu štetu vilama koje su na prodaju

  • 0

Američki tinejdžeri, navodno inspirisani filmom "Project X" i verovatno još više podstaknuti svojim divljajućim hormonima, rade ono što mladi oduvek rade - ludo se zabavljaju. Stotine njih sada odlazi na žurke u prazne vile, koje planiraju koristeći se savremenom tehnologijom: Guglom i Tviterom, javlja lokalni "10news", a prenosi Gizmodo.

U poslednjih mesec dana, u multimilionskim vilama koje su na prodaju i u kojima niko ne više ne živi održane su barem tri žurke u regiji San Dijega, u Kaliforniji.

Poslednji ovakav slučaj se dogodio na imanju koje vredi pet miliona američkih dolara, u "kući" koja se prostire na preko 900 kvadratnih metara, koja je bila lokacija na kojoj se oko 400 tinejdžera ludo zabavljalo, uz "malu" pomoć droga, alkohola i živog nastupa didžeja, u trenutku kada je policija upala u vilu i prekinula je.

Vlasnik kuće i menadžer nekretnina nisu imali pojma šta se dešava, osim što sada mogu da konstatuju da je kuća u ruševinama.

- Kuća je uništena. Povraćka, opušci od cigareta, svuda flaše... Više kuće ne stavljam na spisak praznih, jer je klincima dovoljno da gugluju "prazna kuća" i da je nađu - kaže menadžer.

Policija se slaže da stvari izmiču kontroli.

- U jednoj kući napravili su rupu u zidu, šteta je bila preko 50 hiljada. Policija je razbila žurku, a klinci su skakali sa balkona, sa visine od 3,5 metra - kaže portparol snaga reda.

Mora se odati priznanje onima kojima je ovo prvo palo na pamet: koristiti Gugl kako bi pronašli "praznu gajbu", a onda Tviter kako bi organizovali žurku zbilja jeste inteligentno. Ono što nije inteligentno je raditi to sa svog ličnog naloga.

Pogledajte trejler za film "Project X" koji je navodno inspirisao ceo ovaj pokret:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA