ZA MESEC DANA ĆE BITI ZVANIČNO? Očekuje nas lansiranje Windows 10 Mobile operativnog sistema

 
  • 0

Očekuje se da će Microsoft u narednom periodu objavljivti nove buildove u kraćim intervalima, s obzirom da želi da skupi što je više moguće povratnih informacija o novim funkcijama i da ispravi bugove pre javnog lansiranja

Za otprilike mesec dana doći će do zvaničnog lansiranja Windows 10 Mobile operativnog sistema na Windows Phone uređaje širom sveta. Microsoft još uvek vredno radi na pripremi platforme i Insiderima isporučuje test buildove.

NOVI TABLET, SMARTFON I PAMETNA NARUKVICA: Microsoft 6. oktobra predstavlja nove uređaje!

Prema navodima Microsofta, naredni build se očekuje sledeće nedelje, nakon 6. oktobra, kada se očekuje predstavljanje novih Lumia telefona i Surface tableta.

Gejb Aul, šef Windows Insider programa, na svom Twitter nalogu je objavio da se Windows 10 Mobile build 10559 trenutno nalazi u internom fast ringu, što znači da se radi o funkcionalnom "release candidate" buildu, koji bi Insiderima mogao biti isporučen tokom naredne nedelje.

Očekuje se da će Microsoft u narednom periodu objavljivti nove buildove u kraćim intervalima, s obzirom da želi da skupi što je više moguće povratnih informacija o novim funkcijama i da ispravi bugove pre javnog lansiranja.

Slična strategija je korišćena i za desktop Windows 10.

(Telegraf.rs / Izvor: benchmark.rs)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA