SLUČAJNO JE STAVIO NOKIJU 6310 NA UKLJUČENU RINGLU: Evo šta se desilo sa njom, a nećete verovati i dalje radi! (FOTO)

 
  • 1

Čitaocu Telegrafa, psihologu Dušanu Koraću iz Beograda, dogodilo se nešto što će vas sigurno uveriti da su Nokia telefoni najotporniji na svetu i da su skoro pa neuništivi

Mobilni telefoni finske kompanije Nokia poznati su po svojoj neverovatnoj izdržljivosti, a najpoznatiji od njih je model 3310 o kojem kruže urbani mitovi da je neuništiv. Međutim, izgleda da ni model 6310 ne zaostaje mnogo za već pomenutim. U to će vas sigurno uveriti slučaj koji se dogodio čitaocu Telegrafa, psihologu Dušanu Koraću iz Beograda.

NAJBOLJI TELEFON NA SVETU NAPUNIO 15 GODINA: Čuvena Nokia 3310 promenila je svet!

Naime, Dušan je nakon kuvanja čaja na šporetu, greškom Nokiju 6310 stavio na ringlu koja je bila uključena.

- Pošto mi je bilo žao da je bacim, svoju staru Nokiju počeo sam koristim kao kuhinjski tajmer, posebno kad kuvam čaj. Spustim telefon na jednu od ringli, a on mi zvoni kad je čaj gotov. Međutim, ovog puta sam vodu pristavio baš na tu ringlu na kojoj obično držim telefon. Po automatizmu, kad sam prelio čaj, navio sam alarm i mobilni spustio na uobičajeno mesto. Da stvar bude gora, nisam odmah primetio šta sam uradio, već sam ga na vreloj ringli ostavio nekih desetak minuta. Shvatio sam šta sam uradio tek kad mi je bilo čudno što mi Nokia ne javlja da je čaj gotov - priča naš čitalac.

Foto: Dušan Korać Foto: Dušan Korać

Telefon je bio vreo, plastika na poklopcu se skoro cela istopila, a telefon se - najverovatnije zbog pregrevanja baterije - sam ugasio.

- Pomislio sam da će ovog puta moja stara draga Nokia 6310 gotovo sigurno završiti u kanti za smeće, ali sam ipak odlučio da, pre nego što je bacim, pustim da se ohladi. Kad je prošlo nekih pola sata, probao sam da je uključim. Iz prve se upalila! Radi najnormalnije, kao da se ništa nije desilo! - oduševljen je Dušan.

Foto: Dušan Korać Foto: Dušan Korać

Ovo je samo još jedan primer koji pokazuje koliko su ovi stari mobilni telefoni bili otporni, a gotovo je sigurno da tako nešto ne bismo mogli da uradimo sa današnjim smartfonima.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili

    9. septembar 2015 | 21:42

    Kakav bre IPhone i samsung OVA NOKIA CIGLA JE ZAKON!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA