Evo kako da devojci/dečku pročitate sve poruke na WhatsApp-u! (VIDEO)

 
  • 18

Kako biste ovo uradili neophodno je malo bolje poznavanje računara kao i jedan poseban program, jer WhatsApp na telefonu enkriptuje sve konverzacije kako ih neko bez dozvole ne bi pročitao

Danas gotovo da ne postoji osoba koja ima pametni telefon, a da na njemu nema instaliranu WhatsApp aplikaciju za dopisivanje. Ukoliko znate da vaša devojka ili dečko koristi pomenutu aplikaciju, a sumnjate da vas vara, postoji način na koji njemu, odnosno njoj, možete izvući poruke sa telefona i pročitati.

MISTERIJA KONAČNO REŠENA: Evo da li se kaže Vocap ili Vacap!

Kako biste to uradili potrebno je malo bolje poznavanje računara kao i jedan poseban program, jer WhatsApp na telefonu enkriptuje sve konverzacije kako ih neko bez vaše dozvole ne bi pročitao.

Pre svega, da biste mogli da otključate enkriptovane WhatsApp konverzacije neophodno je da sa telefona koji je rootovan izvučete ključ koji se nalazi u /data/data/files/com.whatsapp/key. Međutim, ukoliko telefon vašeg partnera nije rootovan, ovo možete uraditi pomoću skripte WhatsApp-Key-DB-Extractor koju možete preuzeti OVDE.

Ova skripta će takođe ekstraktovati sve poruke i kontakte koje nikada nisu otključane.

Foto: Flickr/Alvy Foto: Flickr/Alvy

Pre svega, neophodno je da imate instaliranu Java-u na vašem računaru. Java-u možete preuzeti OVDE.

Nakon toga, potrebno je instalirati Android Debug Bridge (ADB) drivere koje možete pronaći OVDE,  a preporučljivo je da tokom instalacije internet bude uključen.

Kada ste uspešno instalirali ove drajvere, potrebno je da na telefonu u podešavanjima (Settings) u sekciji za developere (Developers Options), uključite USB debugging.

Pogledajte kako pronaći Developers Options:

Preuzmite WhatsAppKeyExtract.zip OVDE i ekstraktujte sadržaj preuzete datoteke na desktop. Nakon što ste to uradili unutar foldera pokrenite fajl WhatsAppKeyExtract.bat, povežite telefon sa računarom i sačekajte da se na ekranu telefona ispiše "Full backup". Polje za šifru ostavite prazno i kliknite na "Back up my data". Sačekajte dok na WhatsAppKeyExtract prozoru ne piše "Done" (Gotovo).

Nakon toga, u WhatsAppKeyExtract folderu pronađite folder pod nazivom "extracted". U njemu će nalaziti tri fajla: key.db (ključ), msgstore.db (dekriptovane poruke), Wa.db (kontakti).

Najveći deo posla je urađen. Sada je još ostalo da putem programa SQLite viewer otvorite ekstraktovane poruke i pročitate ih. SQLite viewer možete preuzeti OVDE.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: cybercsimy.wordpress.com)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdrav Razum.

    31. avgust 2015 | 21:56

    Nije vredno toga. Što manje znaš bolje prođeš.

  • Roda

    1. septembar 2015 | 00:03

    Kad bi ovo moja devojka znala da uradi, ja bi joj prizno da je varam. :-D

  • pax

    1. septembar 2015 | 00:29

    bolje objavite teks o nekom keyloggeru da roditelji mogu kontrolisati decu ili da neka proverava sta partner radi na racunaru :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA