NAJBOLJI TELEFON SVIH VREMENA: Evo zašto je Nokia 3210 NEUNIŠTIVA!

 
  • 8

Kada su nam stigle Android verzije mobilnih telefona, zaboravili smo na one koje smo nekad imali. Prisetimo se koje su to prednosti imali stari Nokijini telefoni

Kompanija Nokia je najavila svoj povratak na tržište mobilnih telefona. Finski gigant, koji je nekada bio najveći proizvođač mobilnih na svetu, postigao je dogovor s Microsoftom i najavio da će ponovo početi da proizvodi mobilne telefone 2016. godine.

DIŽE SE IZ PEPELA: Nokia će ponovo praviti telefone!

Microsoft je kupio Nokijin odsek za mobilne telefone za 5,44 milijardi evra 2013. godine nakon što je finska kompanija zabeležila pad prodaje, što su uzrokovali Apple-ovi uređaji. Međutim, predsednik Microsofta, Rajev Suri je rekao da će se Nokia vratiti na tržište mobilnih, a nakon te izjave su mnogi osetili nostalgiju pa su se prisetili sjajne Nokie 3210 i onoga zbog čega su je voleli.

Dugotrajna baterija

Baterija Appleovog iPhonea u proseku traje manje od jednog dana, a Samsungov Galaxy S6 nije ništa bolji. Međutim, baterija Nokije 3210 mogla je trajati i po sedam dana, pa čak i duže u zavisnosti od korišćenja.

Nije se kvarila

Čest kvar današnjih mobilnih telefona je pucanje ekrana, ali se to Nokiji 3210 nije događalo. Ovaj uređaj je bio težak 135 grama, a mnogi su se šalili i govorili da bi mogla da "preživi" zemljotres i atomsku bombu, a verovatno i oboje u kombinaciji.

Foto: Flickr/ Rob Hayes Foto: Flickr/ Rob Hayes

Ako bi Nokia 3210 ispala na pod, spao bi joj zadnji poklopac, baterija bi joj ispala i to bi bilo sve. Kada bi vlasnik vratio sve na svoje mesto, mobilni bi ponovo radio savršeno. Bilo je i šala da bi pre beton pukao neko Nokia.

Naslednik modela 3210 bila je Nokia 3310, ali je bila jednako kvalitetna, gotovo neuništiva.

Različite boje maske

Nokia 3210 je bila izuzetno popularna i dostupna u nekoliko boja, a bilo je moguće kupiti i maske napravljene na različite teme.

Popularna igra "Snake"

Popularna igra "Snake" bila je itekako "zarazna". Danas imamo mnogo modernije igre, ali "Snake" se ne zaboravlja.

Nokiju 3210 je još uvek moguće kupiti putem online oglasa.

(Telegraf.rs/ Izvor. klix.ba)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    24. jun 2015 | 00:48

    Jaoj kad se setim kada su uz Lisa magazin delili nalepnice kao "maske" za ovaj telefon.. Uzmes zalepiš (obavezno paziš na rubove i dugmiće) pa stoji mesecima- žao ti da promeniš jednu jer znaš da je posle nećeš moći vratiti nazad. A danas sve dođe i prođe..

  • Ja pa ja

    24. jun 2015 | 00:14

    Glupost! Najgori mobilni Nokia 3210. Imao sam prodavnicu mobilnih u to vreme, i od 10 prodatih 3210, vracalo se u proseku 5 do 6. Najveci problem je bila antena koja je gubila kontakt cak i pri najmanjem uvijanju kucista. Prvi model sa tzv. unutrasnjom antenom koji je patio od svih mogucih decijih bolesti. Dok za 3310 samo reci hvale.

  • Doka.cz

    23. jun 2015 | 23:24

    Moja prva ljubav nokia 3310,neprevazidjen mobilni;-)Steta sto sam je prodao da bih kupio drugi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA