UREĐAJ POMOĆU KOG ĆETE SMRŠATI: Ova električna pilula je spas za sve koji muku muče s kilogramima! (VIDEO)

 
  • 0

Istraživači tvrde da će ovo biti isplativo rešenje koje je jednostavno za korišćenje i koje može da poboljša kvalitet života milionima gojaznih osoba

Električna pilula za mršavljenje je novo otkriće koje omogućava ljudima da uživaju u obroku bez rizika od prejedanja i posledice koje slede. Izrael je pokrenuo ovu malu revoluciju u medicinskoj oblasti.

REVOLUCIJA! Želite da smršate i izgledate nestvarno? Ovo je metod koji će vam napraviti vrhunski izgled! (FOTO)

Kapsula koristi spoljašnji magnet i pozicionirana je na mestu koje će najviše imati uticaja na stomak. Bežični daljinski upravljač koji je kompatibilan sa iOS i Android uređajima, šalje elektronske stimulacije na digestivni trakt kako bi ugušio apetit.

Ona funkcioniše u periodu od oko tri nedelje do trenutka kada se dezintegriše i bude izbačena iz tela. Tada pacijent treba da proguta sledeću pilulu kako bi se proces nastavio. MelKep je patentirala Kancelarija SAD za patente iz tehnologije u junu 2014. godine.

Istraživači tvrde da će ovo biti isplativo rešenje koje je jednostavno za korišćenje i koje može da poboljša kvalitet života milionima gojaznih osoba.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: ctvnews.ca)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA