Privatna srednja škola ‒ san ili realnost?

 
  • 0

San o školovanju vašeg deteta u privatnoj gimnaziji koja radi po ovlašćenju Cambridge univerziteta ove godine može da postane stvarnost

U našoj zemlji već decenijama vlada ubeđenje da je kvalitetno obrazovanje u privatnim školama privilegija bogatih ljudi. Istina, školarine pojedinih privatnih škola nisu prilagođene prosečnom čoveku i njegovim prihodima, ali mišljenje da je to slučaj sa svim privatnim školama je čista predrasuda. Upravo predrasude takve vrste i nedovoljna informisanost sprečavaju porodice sa prosečnim primanjima da svojoj deci pruže vrhunsko, savremeno obrazovanje koje više nije samo san običnih ljudi.

Koje su prednosti privatne srednje škole?

Ukoliko je gimnazija izbor vašeg deteta, ona bi trebalo da ispuni visoka očekivanja. Gimnazija je priprema za buduće studije i vašem detetu treba da pruži i obezbedi najkvalitetnije moguće znanje, veštine za efikasno učenje, posvećenost profesora, međunarodno priznatu diplomu… Glavna prednost privatne gimnazije u odnosu na državnu je ‒ sigurnost.

Stanje prosvete u Srbiji već jako dugo ne beleži nikakav pozitivan pomak. Česti štrajkovi, nedostatak sredstava, odeljenja sa previše đaka ne omogućavaju profesorima da se na pravi način posvete učenicima. Rezultat toga je neupotrebljivo i zastarelo znanje koje učenici usvajaju, o čemu svedoče jako negativni rezultati na međunarodnim proverama znanja. Nasuprot tome, u privatnoj gimnaziji je učenik u fokusu na svakom času i svaki učenik je siguran da će dobiti maksimalnu posvećenost profesora i da će raditi sa najsavremenijim nastavnim sredstvima.

Diploma Cambridgea više nije san

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

U Srbiji se prosečan roditelj sa prosečnim primanjima ne usuđuje ni da mašta o tome da njegovo dete završi gimnaziju koja radi po programu i ovlašćenju Cambridge univerziteta. Razlog tome su predrasude koje se šire. Međutim, sada u Srbiji postoji gimnazija koja radi po ovlašćenju Camridgea ‒ njeni učenici dobijaju svetski priznatu Cambridge diplomu, a njihovi roditelji to sada mogu da priušte! Savremena gimnazija u Beogradu je deo porodice Cambridge obrazovnih ustanova koje su najprestižniji svetski garant kvalitetnog obrazovanja, a ove godine Savremena gimnazija je pripremila posebne pogodnosti i popuste za plaćanje školarine.

San postaje realnost!

San o školovanju vašeg deteta u privatnoj gimnaziji koja radi po ovlašćenju Cambridge univerziteta ove godine može da postane stvarnost. Savremena gimnazija je za upis ovogodišnje generacije pripremila posebne popuste i uslove plaćanja, tako da je najsavremenija gimnazija u Srbiji postala dostupna i vama! Neki snovi će ostati nedosanjani, ali kvalitetno obrazovanje u najsavremenijoj gimnaziji ne mora da bude jedan od njih.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA