APPLE OBJAVIO iOS 8.3: Evo šta je novo za korisnike iPhone-a

 
  • 9

Div iz Kupertina polako rešava sve probleme i bagove koje ima iOS 8 kako bi se spremio za novu verziju, iOS 9, koja će najverovatnije biti predstavljena u junu

Nakon nekoliko meseci testiranja, Apple je objavio 8.3 verziju iOS operativnog sistema za iPhone, iPad i iPod touch uređaje. Update 8.3 doneo je veliki broj novih emotikona i poboljšanja samog operativnog sistema.

Virtuelna asistentkinja Siri je sada dostupna u novim zemljama. Pored toga, novi iOS doneo je poboljšanja stabilnosti, performansi, a takođe je rešio i probleme sa Wi-Fi i Bluetooth konekcijom, kao i sa nekim "third-party" aplikacijama.

Apple je uveo i još nekoliko promena. Naime, korisnici sada mogu da prijave spam poruke, a takođe mogu da filtriraju poruke u iMessage aplikaciji.

Div iz Kupertina polako rešava sve probleme i bagove koje ima iOS 8 kako bi se spremio za novu verziju, iOS 9, koja će najverovatnije biti predstavljena u junu.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA