Prvi put u Srbiji Telenor uveo internet saobraćaj dostupan sa dva broja!

 
  • 0

Zahvaljujući Telenor Pametnoj mreži koja je odnedavno bogatija i za 4G naprednu tehnologiju, korisnici u svakom trenutku imaju mrežu vrhunskog kvaliteta, još pouzdaniju internet konekciju, koja im omogućava brže preuzimanje i pretraživanje interneta

Foto: Promo Foto: Promo

Prvi put na domaćem tržištu Telenor je uveo mogućnost korišćenja zajedničke kvote internet saobraćaja između dva svoja broja u okviru nove promocije „Telenor Više“.

Telenorovi korisnici koji imaju i postpejd i internet paket mogu da aktiviraju „Telenor Više“ promociju, nakon čega će svakog meseca dobiti 50 odsto više minuta, poruka (ka svim mrežama) i megabajta iz svog postpejd paketa, kao i 50 odsto više gigabajta iz svog internet paketa. Ukupan internet saobraćaj iz oba paketa korisnik može da koristi istovremeno i sa svog telefona i sa modema ili tableta.

Ova ponuda nije vremenski ograničena i dostupna je i novim i postojećim korisnicima koji imaju ugovornu obavezu na osnovu kupovine uređaja. Postojeći postpejd korisnici koji nemaju internet paket mogu da odaberu jedan od novih Surf interneta paketa dostupih u Telenoru od 1. aprila.

Zahvaljujući Telenor Pametnoj mreži koja je odnedavno bogatija i za 4G naprednu tehnologiju, korisnici u svakom trenutku imaju mrežu vrhunskog kvaliteta, još pouzdaniju internet konekciju, koja im omogućava brže preuzimanje i pretraživanje interneta.

(Telegraf.rs)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA