KRALJ SREDNJE KLASE: Novi Asus laptop oduševiće vas cenom i kvalitetom!

 
  • 0

Asus X553MA ima ekran dijagonale od 15.6 inča, ali i brzi Intel Dual Core procesor u kombinaciji sa 4 GB RAM memorije

Novi pristupačni laptop iz Asusa će vas potpuno osvojiti svojim izgledom, ali i mogućnostima. Ono što je najbitnije, jeste njegova pristupačna cena koja u Gigatronu 34.990 dinara. Kupovinom modela Asus X553MA uštedećete 3.850 dinara.

Ovaj model poseduje Intel Dual Core procesor i integrisanu HD Bay Trail grafiku, koji rade u kombinaciji sa 4GB RAM memorije i 500GB hard diskom za smeštanje vaših podataka. Instalirani Windows 8.1 Bing 64-bitni operativni sistem donosi preko potrebnu operativnu brzinu u radu.

Asus X553MA ima ekran dijagonale od 15.6 inča, a na bočnoj strani se nalazi HDMI priključak kojim ovaj  laptop sa lakoćom možete povezati na eksterni izvor kao što je monitor, projektor ili slično.

Windows 8.1 donosi poznatu radnu površinu sa trakom zadataka i dugmetom „Start“, ali i prelep novi početni ekran koji možete da prilagodite omiljenim aplikacijama, lokacijama i najdražim osobama, tako da će vas od svega što volite deliti samo jedan dodir ili klik. Više informacija o ovom modelu možete pogledati OVDE.

Gigatron je za ovaj, ali i za sve ostale proizvode u asortimanu omogućio izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, tu je i  Superkredit do 12 mesečnih rata, sa 0% učešća i 0% kamate. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA