WINDOWS 10 JE BESPLATAN: Da, da, dobro ste pročitali! (FOTO)

 
  • 8

Besplatna nadogradnja1 na Windows 10 je moguća tokom prve godine za sve klijente koji imaju Windows 7, Windows 8.1 i Windows Phone 8.1

Korporacija Microsoft je u sredu predstavila novu generaciju Windowsa, sa širokim spektrom iskustava osmišljenih da predvode novu eru ličnijeg računarstva, kao i dva nova uređaja projektovana za proširenje Windows doživljaja od velikih ekrana do iskustva bez ekrana.

Windows 10 će biti isporučen kao usluga koja će nuditi bezbedniji, inovativniji i unapređeniji doživljaj za period životnog veka uređaja. Besplatna nadogradnja1 na Windows 10 je moguća tokom prve godine za sve klijente koji imaju Windows 7, Windows 8.1 i Windows Phone 8.1.

Windows 10 označava početak ere još ličnijeg računarstva, u kojoj tehnologija nestaje, a u centru su ljudi. U ovoj eri, važna je mobilnost iskustva, a ne mobilnost uređaja; doživljaj treba da bude besprekoran, na poznat način na svim uređajima.

Ljudi treba prirodno da uzajamno deluju na tehnologiju kao što to čine međusobno – glasom, gestovima i pogledom. Zaštita privatnosti igra vodeću ulogu u pružanju pouzdanih doživljaja koji ljudima omogućavaju kontrolu.

Foto: Promo Microsoft Foto: Promo Microsoft

 

Ovo su samo neki od novih doživljaja koje donosi Windows 10:

Kortana stiže na PC računare i tablete

Lični digitalni asistent Kortana će od sada biti dostupna na Windows 10 PC računarima i tabletima kako bi pomogla ljudima u obavljanju poslova.

Novo web iskustvo za Windows 10

"Projekat Spartanac", nova generacija pregledača, pruža mogućnost obeležavanja putem tastature ili olovke i deljenje sa prijateljima, režim čitanja bez ometanja i povezivanje sa Kortanom za brži rad na mreži.

Foto: Promo Microsoft Foto: Promo Microsoft

Xbox na Windows 10

Igrajte paralelno igrice na vašem Xbox One na Windows 10, igrajte igrice sa prijateljima putem različitih uređaja i doživite iskustvo sjajne grafike napravljene uz pomoć DirectX 12.

Office za Windows 10

Office univerzalna aplikacija na Windows 10 donosi konzistentno, touch-first iskustvo na telefonima, tabletima i PC računarima. Imaćemo više toga da podelimo sa vama o novoj verziji Office desktop programskog paketa u narednim mesecima.

Foto: Promo Microsoft Foto: Promo Microsoft

Prva hologramska kompjuterska platforma na svetu

Windows 10 omogućava programerima kreiranje hologramskog iskustva u pravom svetu, a novi Microsoft HoloLens je prvi bežični hologramski kompjuter kome nisu potrebne žice, telefoni ili konekcija sa PC -računarom.

Novi Microsoft Surface Hub optimizuje Windows 10 doživljaj za grupe

Surface Hub koristi prednosti Windows 10 , Skype for Business i Office 365 kako bi učinio da se svaka osoba, udaljena ili prisutna, oseća kao da je u istom kolaborativnom prostoru.

Foto: Promo Microsoft Foto: Promo Microsoft

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    22. januar 2015 | 15:12

    Sve što su korisnici želeli su uradili. Samo hejteri mogu reći da je ovo loše. Želeo se besplatan update, dobio se. Još od kad ikad se želi više desktopa, postoje, start se vratio i sa transparetnošću izgleda fantastično. Jutros kada sam video sve ovo sam odlučio da ću kupiti windows 10. Do sada sam samo piratske koristio ali ovo je stvarno odlično i bolje nego što sam očekivao. :)

  • Hobit

    22. januar 2015 | 16:23

    A ovi do sad jesu besplatni?

  • Zurkolomac

    23. januar 2015 | 00:01

    U Srbiji su sve aplikacije besplatne i bice uvek tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA