Da li biste dali 6.000 dolara za ovaj Lamborghini smartfon? (FOTO) (VIDEO)

 
  • 16

Napravljeno je samo 1.947 ovih modela, pa je gotovo sigurno da na ulici nećete naleteti na još nekoga ko ima isti telefon kao vi

Ukoliko želite luksuzni smartfon sa kojim ćete se razlikovati od većine, onda je 88 Tauri Tonino Lamborghini pravi izbor. U pitanju je ekskluzivni Android telefon, napravljen od najkvalitetnijih materijala i u ograničenom broju.

Napravljeno je samo 1.947 ovih modela, pa je gotovo sigurno da na ulici nećete naleteti na još nekoga ko ima isti telefon kao vi. Cena ovo uređaja je 6.000 dolara, a njegovo kućište ukrašeno je pravom kožom i čelikom. Prema rečima kompanije koja stoji iza njega, ovaj model će napraviti i "najluksuzniji selfi na svetu" ma šta god to značilo.

Iznenadiće vas činjenica da kompanija koja proizvodi 88 Tauri nije ista kao ona koja proizvodi čuvene automobile, uprkos istom logotipu. Modni brend Tonino Lamborghini nazvan je po sinu Ferućija Lamborginija, osnivača legendarnog brenda automobila.

88 Tauri ima ekran dijagonale pet ekrana Full HD rezolucije, procesor sa četiri jezgra, 3 GB RAM memorije, i 32 GB prostora za skladištenje podataka.

U prodaji će se naći kasnije ovog meseca, a jedino što njega izdvaja od konkurencije je dizajn i to što je napravljen u malom broju.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Video: HONOR Magic V3 je preklopni telefon koji ne pravi kompromise

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA