DA LI ŽELITE MOBILNI S LIKOM PUTINA? Pogledajte koliko košta ovaj "putinfon"! (FOTO)

 
  • 18

Luksuzni brend "Kaviar" predstavio je prvu kolekciju "putinfon" uređaja, koja se zasniva na modelu iPhone 5. Proizveli su i za samo nekoliko dana prodali svih 144 primeraka

Ukoliko imate na raspolaganju 3.600 dolara za novi mobilni telefon, onda biste mogli da razmotrite kupovinu "putinfona", dostupnog u dve varijante - titanijumskoj i zlatnoj, a na njegovom kućištu ugraviran je lik Vladimira Putina.

Luksuzni brend "Kaviar" predstavio je prvu kolekciju "putinfon" uređaja, koja se zasniva na modelu iPhone 5. Proizveli su i za samo nekoliko dana prodali svih 144 primeraka, pišu Novosti.

Ova juvelirnica je planirala da napravi 299 zlatnih i titanijumskih telefona u drugoj kolekciji zasnovanoj na iPhone 6 i iPhone 6 plus.

Međutim, Putinov sekretar za štampu Dmitrij Peskov protestovao je zbog upotrebe lika ruskog predsednika na telefonima. Zbog toga je kompanija privremeno obustavila proizvodnju.

(Telegraf.rs/ N ovosti)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    16. novembar 2014 | 11:57

    To je novi car istoka i zapada.Videcete uskoro zasto su pali Napoleon i Hitler...bio sam u mnogo zemalja ali vece rodoljube i patriote od rusa nisam vidio.Amerikanci su skupina doseljenika,u pocetku njene istorije,skupina bagre i zatvorenika...a Rusiju cini stari slovenski narod-stara carevina sa ponosom, tradicijom,istorijom i poreklom.Naicice na jako tvrd zid kad je napadnu uskoro

  • Perica

    16. novembar 2014 | 11:37

    Ne zelim...sta ce mi taj kiceraj.

  • lela kraljevo

    16. novembar 2014 | 13:53

    hocu hocu, ja mislim da bih ga pod jastukom drzala PUTIN CAR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA