PRAVAC GIGATRON: Sniženje Logitech uređaja i do 50 odsto!

 
  • 0

Ovo je idealna prilika da, ukoliko su vam potrebni novi miš, tastatura ili zvučnici na primer, iz ovih stopa krenete u Gigatron koji se nalazi u okviru IMMO Centra na Novom Beogradu, Gandijeva 21

Gigatron je ovog meseca spremio akciju sniženja Logitech proizvoda i to do neverovatnih 50 odsto. Ovoga puta iz celokupne Logitech ponude koju Gigatron nudi izdvajaju se nekoliko uređaja.

Logitech Z205 zvučnici namenjeni su prvenstveno za laptop, a svojim kvalitetom i dizajnom oduševiće sve ljubitelje dobrog zvuka. Dovoljno su mali da bez problema mogu da pođu sa vama gde god da krenete, pa ćete tako uvek biti sigurni da kraj sebe imate dobru i kvalitetnu muziku. Njihova cena sa 50 odsto popusta iznosi 2.090 dinara.

Sledeći na redu je kompjuterski miš namenjen prvenstveno za gejmere, sa motivima čuvene pucačine Call of Duty. Moguće podešavanje težine, rezolucija od 200-5700 dpi, dodatni oklop, ali i LED diode koje pokazuju nivo podešene osetljivosti, garantuju da više nikada nećete promašiti protivnika tokom dugih igranja Counter-Strike-a ili Call of Duty-ja. Cena ovog modela na sniženju od takođe 50 odsto iznosi 5.490.

Kako bi gejming bilo pravo uživanje tu je i bežična tastatura diNovo Edge kompanije Logitech. Ona ima domet od čak deset metara, pa se tako bez problema možete zavaliti na krevet i "pikati" omiljene naslove video igara, ili surfovati internetom. Njena trenutna cena snižena 50 odsto iznosi 6.290 dinara.

Više informacija o samoj akciji možete pogledati OVDE, a Gigatron je kao i uvek spremio odlične načine plaćanja za sve svoje kupce. Tako bilo koji proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana BEZ KAMATE, a ukoliko vam je potreban kredit u iznosu do 60.000 dinara možete ga dobiti na licu mesta samo sa ličnom kartom. Za više informacija možete pozvati besplatan Call Centar na 0800 30 40 50 ili posetite Gigatron.rs.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA