Stigla je najskuplja video igra na svetu (FOTO) (VIDEO)

Nezapamćeno interesovanje vlada za igru Destiny, a šefovi iz Activision-a očekuju da će ona biti ogromna stvar za svet gejminga, ali i za popularnu kulturu

  • 9

Video igrica oko koje se digla velika prašina i pre nego što se pojavila, Destiny, od danas je zvanično u prodaji. Izdavač Activision i razvojni tim Bungie kreću u razvoj sveta od kojeg očekuju da će im u narednim godinama doneti itekako veliku zaradu.

U igri, vi ste jedan od čuvara poslednjeg grada ljudi. Iz kompanije je objavljeno da ova online SF pucačina ima najveći broj porudžbina od svih novih igara. Naravno, legendarni naslovi kao što je Call of Duty, na primer, imali su još veći broj porudžbina, ali je Destiny ipak nova igra, koja je od danas dostupna za PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.

Šefovi iz Activision-a očekuju da će njihova igra Destiny biti ogromna stvar za svet gejminga, ali i za popularnu kulturu. Ove tvrdnje deluju sasvim logično, kada se u obzir uzme činjenica da je u izradu i marketing ove igre utrošeno neverovatnih pola milijarde dolara. Predviđa se da bi ova igra mogla da se proda između 12 i 20 miliona primeraka, što bi njenim vlasnicima donelo prihod veći od milijardu dolara.

Za one koji nisu upoznati sa radnjom igre, Destiny je online pucačina smeštena u otvoreni svet. U njoj, igrač je jedan od Čuvara u poslednjem gradu na Zemlji kojeg štiti tajanstvena kugla pod imenom Putnik. Kroz igru će igrači putovati Sunčevim sistemom, na planete Veneru, Mars i Mesec. Na njima će se boriti protiv vanzemaljaca koji su zauzeli područja na kojima su ljudi nekad živeli.

Na raspolaganju su tri klase između kojih će igrači birati onu koja najviše odgovara njihovom načinu igranja. U pitanju su Hunter, Warlock i Titan.

Razvojni studio Bungie je ranije naveo kako je ova igra mnogo više od obične pucačine ili MMO (Massively Multplayer Online) igre.

Pogledajte kako izgleda gejmplej ove neverovatne igre:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: usatoday.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA