SAMO ZA DAME: Stiže Samsung Galaxy S5 sa Svarovski kristalima

 
  • 4

Postoji veliki izbor različitih boja i šema za kristale kojim se može ukrasiti S5, a i pametni sat Gear Fit će na raspolaganju imati različite oblike narukvica koje se mogu zakačiti na njega

Samsung je odlučio da prati trendove, ne samo u tehnološkom, već i modnom smislu, pa je tako najavio da će uskoro izbaciti seriju telefona sa Swarovski kristalima. Partnerstvo dve kompanije dovelo je do toga da će pozadina na najnovijem Galaxy S5 smartfonu biti ukrašena pomenutim kristalima.

Još jedna od novosti je da će Samsung na Gear Fit pametne satove omogućiti stavljanje raznog nakita koji će se uskoro naći u prodaji, što će učiniti da ovi uređaji postanu još elegantniji. Postoji veliki izbor različitih boja i šema za kristale kojim se može ukrasiti S5, a kada je Gear Fit u pitanju na raspolaganju će biti različiti oblici narukvica koje se mogu zakačiti na njega.

- Kolekcija Galaxy S5 pametnog telefona ukrašenih kristalima i Gear Fit narukvica, je prepoznatljiva unija Swarovski izrade i Samsung tehnološke stručnosti. Koristeći poseban način proizvodnje, Swarovski kristali su savršeno integrisani u pozadinu S5 telefona, dok su dva kristalna efekta spojena u jedan motiv kao dodatna odlika dizajna - saopšteno je iz kompanija.

Za sada su ovi modni dodaci dostupni u Kini, Južnoj Koreji, a uskoro će biti i u Velikoj Britaniji. Samsung nije objavio da li će Swarovski kolekciju lansirati još negde u svetu.

(Telegraf.rs / Izvor: androidcentral.com)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA