Evo kako da saznate da li vas prate botovi i lažni profili (FOTO)

 
  • 0

Pomoću sajta TwitBlock veoma jednostavno možete ispitati sve vaše pratioce u potrazi za onim koji deluju lažno. Ukoliko pronađete nekoga ko deluje sumnjivo jednostavno ga možete prijaviti ili blokirati

Za sve korisnike društvene mreže Twitter koji sumnjaju da ih prate lažni profili, botovi i spameri postoji jednostavno rešenje koje će otkriti da li među vašim "follower-ima" imate ljude koji ne postoje. U pitanju je sajt pod nazivom TwitBlock koji se veoma jednostavno koristi, a veoma je efikasan.

Sve što je potrebno da uradite je da odete na ovaj link, kliknete na dugme "Scan for Spam" i ulogujete se sa sopstvenim Twitter nalogom. Nakon toga, softver na sajtu će ispitati sve vaše pratioce u potrazi za onim koji deluju lažno. Pretraga će trajati u zavisnosti od broja ljudi koji vas prate, pa ćete možda morati malo da sačekate.

Kada je pretraga završena pojaviće se informacija da li je neko od "follower-a" označen kao "junk". Ukoliko postoje takvi profili, možete ih jednostavno blokirati, prijaviti, ili ako je greška u pitanju kliknuti "not spam". Moguće je ispitati i pojedinačne profile tako što ćete kada kliknete na "more options" uneti korisničko ime profila u polje pod nazivom "Scan Twitter users".

Kako bi vaš profil na Twitter-u bio što zaštićeniji od raznih vidova spamovanja, predlažemo vam da uz pomoć TwitBlock-a obavezno proverite vaš nalog, predostrožnost nikad nije na odmet.

(Telegraf.rs)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA