PREDSEDNIK ALTEC LANSING-a: Vraćamo ATP3 zvučnike! (FOTO)

 
  • 2

Ajk S. Franko predsednik vodeće svetske kompanije za proizvodnju audio-uređaja Altec Lansing u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf otkriva kako će izgledati "unapređeni" ATP3 zvučnici i saradnja sa kompanijom Comtrade

Ajk S. Franko predsednik vodeće svetske kompanije za proizvodnju audio-uređaja Altec Lansing prvu posetu Beogradu "začinio" je pravom ekskluzivom, koju je u prostorijama kompanije Comtrade otkrio ekipi Telegrafa.

Naime, kako smo prvi imali prilike da saznamo Altec Lansing planira ne samo da vrati čuvene ATP3 zvučnike na tržište, već i da se udruži sa kako je istakao najboljim igračem u regionu - kompanijom Comtrade kako bi napravio pravu revoluciju na tržištu!

- Proizvodi koje ćemo distribuirati preko kompanije Comtrade napraviće istinsku revoluciju - počinje priču za Telegraf Ajk otkrivajući da će se na listi uređaja između ostalog naći i bluetooth surround zvučnici, slušalice za blokiranje buke, najsavremenija linija P.C. bluetooth audio-uređaja...

Legendarne ATP3 zvučnike, saznajemo kompanija Altec Lansing vratiće na tržište, ali u malo drugačijem, i daleko naprednijem izdanju.

- Znamo za "boljku" starih fanova prema ovim zvučnicima - priča kroz smeh Franko - Vratićemo ih "u igru", ali onako kako dolikuje novim generacijama, u daleko naprednijem izdanju - kao neizostavni deo savremenih tehnoloških uređaja. Verujte mi na reč kada vam kažem da će sada biti još bolji nego što su bili!

Sledeća faza u poslovanju Altec Lansing-a biće orjentisana na tablete, smart telefone i televizore (sa akcentom na surround ozvučenje). Pritom će svaki od izbačenih proizvoda prema Frankovim rečima nositi naziv ove kompanije, a o tome kako biraju saradnike predsednik ove kompanije kaže:

- Pre nego što sa nekim izvedemo takozvano "strateško spajanje" napravimo studiozne analize poslovanja tih kompanija kako bi utvrdili da li su proizvodi koje nude kvalitetni. Radimo samo sa najboljima!

Podsetimo, "Infinity Group" čiji je kopredsedavajući upravo Ajk S. Franko kupila je Altec Lansing za 17.5 miliona dolara na aukciji spasivši tako kompaniju od bankrotstva.

Ajk ovu kupovinu naziva fer poslovanjem ako se uzme u obzir da će sa Altec-om zaraditi daleko više od novca za koji je kompanija kupljena, a o sledećim krupnim koracima kaže:

- Sidnejska opera, Bitlsi, legendarni festival Vudstok, samo su neki od Altec-ovih klijenata. To je istorija, pa vi sad razmišljajte kakva nas budućnost čeka - završava pomalo zagonetno priču za Telegraf Ajk dodajući da jedva čeka večeras da krene u obilazak Beograda, pre svega Kalemegdana i Ade za koje je, kaže, čuo da "oduzimaju dah".

(Katarina Vuković)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud

    25. mart 2014 | 21:00

    Najbolji zvucnici za 30e koji su se mogli kupiti! Drug ih i dan danas ima, a ja sljakam altek 621 vec preko 10 godina bez ijednog problema. Kupujem ako budu i priblizni starim!

  • Wally

    25. mart 2014 | 22:59

    Altec lansing rulzz!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA