Brzo i lako do torte od malina i slatke pavlake!
Sastojci:
- 350 g malina
- 2 kašike maraskina
- 600 ml slatke pavlake
- 2 vanilin šećera
- 3 šlag-fiksa
- 2 gotove kore
Priprema:
Maline operite i dobro ocedite, nakapljite ih maraskinom i ostavite da odstoje oko 5 minuta. Slatku pavlaku, vanilin šećer i šlagfiks umutite u šlag. Na koru stavite trećinu količine šlaga, po šlagu rasporedite pripremljene maline, po malinama rasporedite drugu trećinu šlaga i poklopite drugom korom. Površinu i rubove torte premažite preostalim šlagom. Pospite listićima badema i naseckanim pistaćima te poslužite. Možete na osnovnu koru staviti šlag , a odozgo maline, ako tako više volite.
(Telegraf.rs)
Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.