Idealna grickalica - jabuke sušene u rerni

 ≫ 
  • 3

Sastojci za 4 osobe:

- 10 jabuka

- 1 kašičica cimeta u prahu

- 2 kašike meda

Priprema:

Oljuštite jabuke i odstranite im sredinu, pa ih tanko isecite na kriškice. Umočite četkicu u malo meda, premažite kriškice jabuka i pospite ih cimetom.

Poređajte  tako pripremljene jabuke na pleh pa ga stavite u rernu i uključite na temperaturu od 40-50 C°. Podesite tajmer na 12 sati i dobićete idealno osušene jabuke. Kada se ohlade možete ih poslužiti.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. april 2018 | 16:38

    12 sati?da nije mnogo

  • ljubica

    5. maj 2018 | 17:55

    jeftina jabuka a 12sati struja mnogo.ne bojim se gladi moze obicna jabuka ali umirwm od straha da necu platiti struju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA