Idealna grickalica - jabuke sušene u rerni
≫
Sastojci za 4 osobe:
- 10 jabuka
- 1 kašičica cimeta u prahu
- 2 kašike meda
Priprema:
Oljuštite jabuke i odstranite im sredinu, pa ih tanko isecite na kriškice. Umočite četkicu u malo meda, premažite kriškice jabuka i pospite ih cimetom.
Poređajte tako pripremljene jabuke na pleh pa ga stavite u rernu i uključite na temperaturu od 40-50 C°. Podesite tajmer na 12 sati i dobićete idealno osušene jabuke. Kada se ohlade možete ih poslužiti.
(Telegraf.rs)
Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Ja
12 sati?da nije mnogo
Podelite komentar
ljubica
jeftina jabuka a 12sati struja mnogo.ne bojim se gladi moze obicna jabuka ali umirwm od straha da necu platiti struju
Podelite komentar