Domaća topla čokolada

 ≫ 
  • 1

Sastojci:

- 500 ml punomasnog meka

- 100 ml mleka

- 200ml neutralne pavlake

- 2 kašičice ruma ili kašičica arome ruma

- 2 kašike šećera

- 3 kašičice gustina

- 100g čokolade za kuvanje

- šlag za ukrašavanje (opciono)

Priprema:

U šerpicu stavite mleko i čokoladu da se zagrevaju - a onih 100 ml mleka pomešajte sa ostalim sastojcima - da se sjedine.

Sistem je isti kao kada se pravi puding: umućenu smesu sipajte u zagrejano mleko. Kuvajte uz stalno mešanje dok ne počne da se zgušnjava. Kada je topla čokolada gotova, sipajte je čaše i ukrasite šlagom.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA