Sirove čokoladne bombice - veganske, posne, bez glutena

 ≫ 
  • 0

Sastojci

- 1 šolja indijskih oraha natapanih 2 sata

- 1 šolja oraha natapanih 2 sata

- 1 šolja brašna od badema ili ovsa

- 1/2 šolje sirovog kakao praha

- 2 iseckane sveže urme

- 2 agave sirupa ili meda

- 1 kašika kokosovog ulja

- za ukrašavanje: kokosovo brašno, mleveni orašasti plodovi, kakao

Priprema:

Ubacite orahe i indijske orahe u blender i sameljite. Sada dodajte i ostale sastojke u blender i izmešajte ih (pulsiranje ili program za mešenje testa). Stavite papir za pečenje na četvrtasti poslužavnik/tacnu pa rastanjite „testo“ i ostavite ga u frižideru oko 30 minuta.

Isecite nožem kvadratiće približno iste veličine pa pravite kuglice i uvaljajte ih u odabrane "ukrase". Držite u frižideru pre služenja.

(Telegraf. rs)

Video: Palo prvo ovogodišnje skijanje na Torniku, gužva kao u košnici: Sjajne slike zimske idile

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA