Kuhinja Slatkiši Komentari na "Neodoljivi brauni s dve vrste čokolade" - Telegraf.rs Neodoljivi brauni s dve vrste čokolade 18/09/17 | 12:40 ≫ 17/09/17 | 18:41 ‹ Pročitajte ceo tekst
ceca001
U brauni se ne stavlja prasak za pecivo. Zato izgleda i ima ukus kao patišpanja. On treba da bude socan i lepljiv kolac sa bogatim ukusom cokolade.
Podelite komentar
Kale
Класичан патишпањ, умућена жуманца додати беланцима.
Podelite komentar
hm
Zumanca ne idu logicno
Podelite komentar
Duki
Zaboravili ste da napisete sta radimo sa zumancima jel idu u kolac ili ne ko zna nek napise?
Podelite komentar
SN
@Duki
Mislim da idu i zumanca, pravim slican cokoladni kolac.
Podelite komentar
Jelka
A zumanca?
Podelite komentar