Kolač od badema i malina s kokosovim šećerom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

Kora:

- 75 g mlevenih badema

- 2 belanca

- 75 g secera

Belanca sobne temperature čvrsto ulupati uz dodavanje šećera. Umešajte lagano bademe, najbolje vajačom - pa u namašćenom plehu obloženom papirom za pečenje - pecite oko 15 minuta. Plah je najbolje da bude 20x30 cm.

Fil:

- 350 g malina

- 2 kesice želatina

- 500 g krem-sira

- 200 g jogurta

- 70 g kokosovog secera

- vanila

Natopite želatin, pa izmešajte sir, jogurt, šećer i vanilu. Zagrejte voće na rigli pa umešajte želatin, a zatim sve to ohladite.

Ohlađeno voće izmešajte sa sirom i jogurtom - pa prelijte preko kore od badema. Ostaviti da se stegne, najbolje preko noći. Ukrasite po želji.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA