Imam jednostavniji recept Jabuke oljustitiniseci na cetvrtine, staviti u okrugli pleh premazan sa malo ulja, ili putera.Jabuke ovlas posuti sa mslo secera. Umutiti patispanj odbdva do tri jajeta, vanil secerom i brasnom, koliko jaja. Toliko kasika brasna. Preliti testo preko jabuka, pa peci u rerni na 200 st. Mogumi jabuke da se prethodno ispeku, pa se onda prelije testom i pece desetak minuta. Ohladeno prevrnuti na veci tanjir, moze se ukrasiti slagom.
Jelka
Imam jednostavniji recept Jabuke oljustitiniseci na cetvrtine, staviti u okrugli pleh premazan sa malo ulja, ili putera.Jabuke ovlas posuti sa mslo secera. Umutiti patispanj odbdva do tri jajeta, vanil secerom i brasnom, koliko jaja. Toliko kasika brasna. Preliti testo preko jabuka, pa peci u rerni na 200 st. Mogumi jabuke da se prethodno ispeku, pa se onda prelije testom i pece desetak minuta. Ohladeno prevrnuti na veci tanjir, moze se ukrasiti slagom.
Podelite komentar
Deni
Jel slatka ili kisela pavlaka???
Podelite komentar
Penzionerka
@Deni
Slatka pavlaka, ali koliko?
Podelite komentar
Ljudmila
@Deni
Slatka za slag
Podelite komentar