Torta od malina sa slatkom pavlakom

 
 ≫ 
  • 0

Tražiće se parče više!

Sastojci:

- 350 g malina

- 2 kašike maraskina

- 600 ml slatke pavlake

- 2 vanilin šećera

- 3 šlagfiks

- 2 gotove kore

Priprema:

Maline operite i dobro ocedite, nakapljite ih maraskinom i ostavite da odstoje oko 5 minuta. Slatku pavlaku, vanilin šećer i šlagfiks umutite u šlag. Na koru stavite trećinu količine šlaga, po šlagu rasporedite pripremljene maline, po malinama rasporedite drugu trećinu šlaga i poklopite drugom  korom.

Površinu i rubove torte premažite preostalim šlagom. Pospite listićima badema i naseckanim pistaćima te poslužite. Možete na osnovnu koru staviti šlag , a odozgo maline, ako tako više volite.

(Telegraf.rs)

Video: Hrvatska: Pripreme za sprečavanje poplave u naselju Aljmaš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA