Preukusni hrskavi mafini s višnjama
≫
Sastojci:
- 3 jaja
- 3 šoljice oštrog brašna
- 2,5 šoljice šećera
- kesica praška za pecivo
- šoljica ulja
- pola šoljice mleka
- 500 g smrznutih višanja
Priprema:
Umutiti sve sastojke mikserom 1 minut (osim višanja). Podmazati pleh za mafine (mogu se stavljati i papirne korpice u pleh). Sadržaj rasporediti na 2 pleha po 12 mafina. Raspodeliti višnje i ubaciti po malo u svaki otvor. Ugrejati rernu na 250°C. Peći i posle 5 minuta odozgo staviti papir, pa nastaviti pečenje još 10 minuta. Posle pečenja malo prohladiti i poslužiti.
(Telegraf.rs)
Video: Snežna vejavica u Pančevu
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.