Preukusni hrskavi mafini s višnjama

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 3 jaja

- 3 šoljice oštrog brašna

- 2,5 šoljice šećera

- kesica praška za pecivo

- šoljica ulja

- pola šoljice mleka

- 500 g smrznutih višanja

Priprema:

Umutiti sve sastojke mikserom 1 minut (osim višanja). Podmazati pleh za mafine (mogu se stavljati i papirne korpice u pleh). Sadržaj rasporediti na 2 pleha po 12 mafina. Raspodeliti višnje i ubaciti po malo u svaki otvor. Ugrejati rernu na 250°C. Peći i posle 5 minuta odozgo staviti papir, pa nastaviti pečenje još 10 minuta. Posle pečenja malo prohladiti i poslužiti.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA