Najbolje je peci krofne u ulju ali moze i mast.Moja baka,mama i ja pecemo ih tako sto kad ih stavimo u masnocu, poklopimo ih i ne podizemo poklopac dok donja strana ne porumeni.Kad vidimo da je spremna za okretanje, otklopimo poklopac( najbolje da je staklen)tada krofnu okrenemo i nastavimo pecenje bez njega.Svaka krofna ce na ovaj nacin imati pojas i bice supljikava a to im daje posebnu draz.Prijatno!
vesna
Koliko treba vode,ne piše u receptu.Ne znam kakve su kad se doda rum,jer nevolim rum a pogotovu u nečemu prženom mi nedeluje baš njam.
Podelite komentar
Veliko hvala
Najbolje je peci krofne u ulju ali moze i mast.Moja baka,mama i ja pecemo ih tako sto kad ih stavimo u masnocu, poklopimo ih i ne podizemo poklopac dok donja strana ne porumeni.Kad vidimo da je spremna za okretanje, otklopimo poklopac( najbolje da je staklen)tada krofnu okrenemo i nastavimo pecenje bez njega.Svaka krofna ce na ovaj nacin imati pojas i bice supljikava a to im daje posebnu draz.Prijatno!
Podelite komentar