Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
vesna
Koliko treba vode,ne piše u receptu.Ne znam kakve su kad se doda rum,jer nevolim rum a pogotovu u nečemu prženom mi nedeluje baš njam.
Veliko hvala
Najbolje je peci krofne u ulju ali moze i mast.Moja baka,mama i ja pecemo ih tako sto kad ih stavimo u masnocu, poklopimo ih i ne podizemo poklopac dok donja strana ne porumeni.Kad vidimo da je spremna za okretanje, otklopimo poklopac( najbolje da je staklen)tada krofnu okrenemo i nastavimo pecenje bez njega.Svaka krofna ce na ovaj nacin imati pojas i bice supljikava a to im daje posebnu draz.Prijatno!