Sladak hleb od banana i borovnica

  • 0

Potrebno je:

- 7 kašika ovsenog brašna

- 3 zrele banane

- 100 gr borovnica

- 1 prašak za pecivo

- 1 kašika kokosovog šećera

- 4 jaja

Priprema:

Ulupajte jaja sa šećerom, praškom za pecivo, i ovsenim brašnom (blender je uvek lakša opcija). Nakon toga dodajte izgnječene ili isitnjene banane. Dobro promešajte dok ne dobijete jednoličnu smesu. Dodajte borovnice i pažljivo promešajte da ih očuvate cele.

Stavite smesu u kalup za hleb koji ste prethodno namazali maslinovim uljem ili obložili papirom za pečenje. Pecite u rerni 40 minuta na 180 stepeni.

Savet: kada dodajete borovnice, prvo stavite polovinu a posle 10tak minuta pečenja pospite od gore ostatak borovnica. Ovako ćete ravnomerno rasporediti voće u kolaču, i neće svo završiti na dnu.

Recept i fotografija: Slobodan Stefanović (blog)

Video: Palo prvo ovogodišnje skijanje na Torniku, gužva kao u košnici: Sjajne slike zimske idile

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA