Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ivan999
U pravi italojanki tiramisu neide nikakav alkohol ili rum niti bilo sta
citateljka
Tiramisu bez jaja:Fil za tiramisu za dva reda od po 8-10 piskoti: Skuvati 1 solju kafe sa 4 kasicice kafe, pa kad se ohladi sipati u tanjir. Umutiti 100 g. prah secera sa 250 g. mascarpone 2-3 kasike mleka ili slatke pavlake 5-6 kapi badem-aroma, ja dodam i 2-3 kasike badem likera (amareto ili rum ili liker od jaja) U umucenu krem masu dodati 200 g. umucene slatke pavlake i dobro ujednaciti pa filovati umocene piskote. Piskote umakati u jaku gorku kafu sa posecerene strane a suva strana je uvek sa donje strane.Treci red fila je odozgo i bogato se pospe gorkim kakaom kroz cediljku.Drzati u frizideru. Sutradan je najukusnije.
Tara
Po receptu jaja se tetmički ne obrađuju idealno za infekciju samonelom. Neka hvala...