Sočne ušećerene jabuke koje će vam izmamiti sećanje na detinjstvo

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 2 kg jabuka (srednje veličine)

- 550 g šećera

- 5 - 7 kašika vode

- 1 kašika soka od limuna

- jestive boje (po želji)

Priprema:

U jedan lonac sa vodom staviti šećer, sok od limuna i boju pa kuvati dok se sve ne rastopi (10-15 min). Posle toga uranjati jabuke u pripremljeni rastvor, pažljivo vaditi i ostaviti da se ohladi, pa poslužite.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA