Slatka, narandžasta pečena bundeva
Najjednostavnija zimska užina ili desert
Sastojci:
- 1 žuta bundeva (1,5-2 kg)
Priprema:
Bundevu prerežite, izvadite koštice i s korom pecite na 180°C, 90 do 120 minuta. Bundeva je pečena kada joj se na površini uhvati lepa hrskava korica. Poslužite je toplu.
Pečenu bundevu možete poslužiti kao samostalno jelo ili kao prilog uz mesna jela. Ukoliko je poslužujete kao desert, pospite je šećerom i cimetom ili prelijte medom.
(Telegraf.rs)
Video: Koncert filmske muzike Enija Morikonea i Nina Rote u Sava Centru
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Ivan1
Ma gde se pece 90-120 minuta VEC 50 minuta.
Podelite komentar