Desert od voća

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 600 g bobičastog voca (borovica, malina, jagoda, ribizla...)

- 2 vanilin šećera

- 70 g smeđeg šećera

- šlag

Priprema:

Bobičasto voće dobro operite, ocedite i ohladite. Pomešajte ga sa šećerom, vanilin šećerom i rasporedite u čaše za posluzivanje, pa odozgo dodajte šlag, po želji.

(Telegraf.rs)

 

Video: Selaković na otvaranju 5. Rusko-srpskog kulturnog foruma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA