Pikantan, grilovani haloumi sir

 ≫ 
  • 1

Sastojci:

- 180 g haloumi sira

- ½ limuna

- ½ kašičice sirćeta

- 1 kašičica maslinovog ulja

- soli i svežeg mlevenog bibera po želji

- paradajz

- hleb za serviranje

Priprema:

Stavite haloumi sir na roštilj ili na vreo gril tiganj (ulje nije potrebno). Pržiti sir po par minuta sa svake strane, takođe dodati kriške limuna na roštilj ili tiganj. Kada sir poprimi lepu smeđu boju, složiti ga u posudu za serviranje, pa preko sira nakapati malo soka od limuna, naseckati paradajz, zaliti sa par kapi maslinovog ulja i par kapi sirćeta. Posoliti i pobiberiti po izboru.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA