Ražnjići od svinjetine s neuobičajenim začinima

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 1 kg svinjskog mesa

- 1 glavica belog luka

- 2 kašike zrna korijandera

- suncokretovo ulje

- soja sos

- 2 kašike smeđeg šecera

- sok od limuna

- prstohvat mlevenog kumina

- drveni štapići za ražnjice

Priprema:

Isecite svinjsko meso na kockice. U dubljoj činiji izmešajte sitno seckani beli luk, zrna korijandera, ulje, soja sos, smeđi šećer, sok od limuna i mleveni kumin. U ovu smesu stavite meso, rukama izmešajte da marinadom budu obuhvaćeni svi komadići mesa, pokrijte streč folijom i ostavite preko noći u frižideru.

Pola sata pre nego što ćete spremati ovo jelo, izvadite meso iz frižidera, a drvene štapice za ražnjice potopite u vodu. Pred samo spremanje naslažite 4-5 komadića mesa na jedan štapić i pecite ražnjice na gril tiganju. Poslužite uz krompir ili salatu.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA