Pripremite filete smuđa na jednostavan i ukusan način

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 4 fileta smuđa (po 150 g)

- 60 g pšeničnog glatkog brašna

- 150 g maslaca

- 2 manje glavice luka

- 4 kašike limunovog soka

- ½ kašičice soli

- 1 kašika naseckanog peršuna

Priprema:

Filete smuđa uvaljajte u brašno. U tiganju na srednjoj vatri zagrejte 70 g maslaca. Smuđ pržite tako da koža bude okrenuta prema gore. To učinite sa svake strane nekoliko minuta i odložite ribu na tanjir za serviranje. U tiganj dodajte preostali maslac, sitno naseckani luk i na jačoj vatri pržite do svetlosmeđe boje. Dodajte sok limuna, so i peršun, odmah preko ribe. Poslužite sa kuvanim povrćem ili krompirom.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA