Oduševiće vas ove zdrave ćufte od belog pilećeg mesa!

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 400 g pilećeg belog mesa

- 1 deblja kriška hleba

- malo mleka za natapanje hleba

- 1 jaje

- 100 g rendanog sira

- 100 g maslaca

- 3 čena belog luka

- so i biber po ukusu

- malo brašna

Priprema:

Samleti pileće meso ili ga iseći što je sitnije moguće, dodati natopljeni hleb koji ste prethodno ociedili od viška tečnosti, jaje, sir, margarin, beli luk. Posolite i pobiberite po ukusu. Sve dobro izmešati, najbolje rukom, i oblikovati ćufte. Uvaljati ih u brašno i pržiti u ulju - a za zdraviju verziju, možete ih peći i u rerni. Poslužite s povrćem kuvanim na pari i salatom.

(Telegraf.rs)

Video: Na Kopaoniku metar snega, skijaši uživaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA